Meer flexibele Vizsla Gust

Deze reactie kregen we binnen van onze tevreden klant 😊

Dag Sharon,

Onze hond zat onlangs met een blokkage in z'n nek.  Dit liep van de nek tot aan z'n staart.  Hij moet medicatie nemen van de dierenarts hiervoor, momenteel zijn we deze aan het afbouwen, maar ik merkte dat hij veel soepeler en beweeglijker is sinds ik hem jullie produkt geef.  Hij is vitaler geworden.

We kijken alvast uit naar de chewy's 😉

Gerelateerde artikelen
Waarom stinkt de vacht van mijn hond

Waarom stinkt de vacht van mijn hond?

Lees meer
Vachtverzorging voor Franse Bulldog

Vachtverzorgingstips voor de Franse Bulldog

Lees meer
Waarom heeft mijn hond een doffe vacht

Waarom heeft mijn hond een doffe vacht?

Lees meer
Franse Bulldog is winderig

Help, mijn Franse Bulldog is winderig

Lees meer

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.