Kieskeurige pug disco merkt al verbetering
Dogsuppy Blog - Ontdek alles over Probiotica voor Honden

Kieskeurige pug disco merkt al verbetering

Deze reactie kregen we binnen van onze tevreden klant 😊

 

Dag Sharon, bedankt voor je mailtje ! Helaas vind mijn hond het product niet lekker , maar dat ligt echt aan mijn kieskeurige mopshond ;) , het is het 2e product die ik nu aankoop :( , maar ik ben creatief geweest en ik heb u product nu verkruimeld met zijn brokjes en hij eet het op deze manier op en ik merk na enkele dagen reeds verbetering.

 

 

Heb je interesse in onze producten? Bekijk dan zeker ons assortiment.
Gerelateerde artikelen
Waarom stinkt de vacht van mijn hond

Waarom stinkt de vacht van mijn hond?

Lees meer
Vachtverzorging voor Franse Bulldog

Vachtverzorgingstips voor de Franse Bulldog

Lees meer
Waarom heeft mijn hond een doffe vacht

Waarom heeft mijn hond een doffe vacht?

Lees meer
Franse Bulldog is winderig

Help, mijn Franse Bulldog is winderig

Lees meer

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.