Honden Pepper en Bolt zien positieve effecten
Dogsuppy Blog - Ontdek alles over Probiotica voor Honden

Honden Pepper en Bolt zien positieve effecten

Deze reactie kregen we binnen van onze tevreden klant 😊 

  

Dag Sharon,

Ik zie nu pas je berichtje, was in spam terecht gekomen (je andere mailtjes nochtans niet). Ik geef de probiotica aan beide hondjes. Eéntje met een allergie en de ander geef ik ook omwille van een slecht ruikende adem en omdat hij vaak gras eet. 
Lusten ze het snoepje (zo heet ik dat), heel zeker, dat gaat er zo in! Ik zal eens zien of ik daar een foto of filmpje van kan maken.
Het lijkt erop dat er een positief effect is. De dierenarts had mij cortisol gegeven voor de allergie (wat wel onmiddellijk effect gaf, maar bij afbouw bleek de allergie niet opgelost). Hij had bij een eerste behandeling antibiotica gegeven omdat hij dacht aan een bacterie of parasiet, maar dat was dus helemaal fout, want geen reactie. Vandaar was ik verder gaan zoeken en omdat ik niet zo heel lang geleden (paar maanden) van voeding was veranderd dacht ik dat dit misschien een oorzaak was. De nieuwe voeding bevat meer eiwitten, maar dat kan soms problemen geven. Ikzelf heb ook intoleranties en dit heeft ook te maken met het niet goed werken van bepaalde eiwitten. En dus vond ik onderweg jouw website. Maar ik vermoed dat het toch niet de voeding is, want met het opstarten van de cortisol was ik terug overgeschakeld naar de oude voeding en de allergie is niet weg. Dus hoop ik nu met het verbeteren van het darm microbioom dat er een oplossing kan volgen.
Dus naar effect nog even afwachten, maar het gaat de goede richting uit.
 
Heb je interesse in onze producten? Bekijk dan zeker ons assortiment.
Gerelateerde artikelen
Waarom stinkt de vacht van mijn hond

Waarom stinkt de vacht van mijn hond?

Lees meer
Vachtverzorging voor Franse Bulldog

Vachtverzorgingstips voor de Franse Bulldog

Lees meer
Waarom heeft mijn hond een doffe vacht

Waarom heeft mijn hond een doffe vacht?

Lees meer
Franse Bulldog is winderig

Help, mijn Franse Bulldog is winderig

Lees meer

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.