Hond Pete heeft een betere adem

Deze reactie kregen we binnen van onze tevreden klant 😊

 

Hallo Sharon,

Wat leuk deze persoonlijke mail! 

Ik merk dat de probiotica snoepjes nu al goed helpen tegen de geur uit haar bek, ws afkomstig uit de darmen. Succes dus! Minpuntje is dat ze de snoepjes niet zo lekker vindt dus ik doe er elke dag eentje door haar eten. Dat werkt ook. Sinds mijn andere hond overleden is (nu 1 1/2 jaar geleden) is Pietje nerveuzer, onzekerder. Ze bijt aan haar pootjes. Dus ik hoop dat de snoepjes daar ook bij helpen. Hoewel het natuurlijk afhangt van de oorzaak. Bij haar is dat emotioneel. Geen allergie. 

 

Heb je interesse in onze producten? Bekijk dan zeker ons assortiment.
Gerelateerde artikelen
Waarom stinkt de vacht van mijn hond

Waarom stinkt de vacht van mijn hond?

Lees meer
Vachtverzorging voor Franse Bulldog

Vachtverzorgingstips voor de Franse Bulldog

Lees meer
Waarom heeft mijn hond een doffe vacht

Waarom heeft mijn hond een doffe vacht?

Lees meer
Franse Bulldog is winderig

Help, mijn Franse Bulldog is winderig

Lees meer

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.