Hond Angel uit Maasmechelen: eerst sceptisch, nu betere stoelgang en bijna niet meer krabben of likken aan poten
Dogsuppy Blog - Ontdek alles over Probiotica voor Honden

Hond Angel uit Maasmechelen: eerst sceptisch, nu betere stoelgang en bijna niet meer krabben of likken aan poten

Deze reactie kregen we binnen van onze tevreden klant Sabrina over onze Probiotica Forte voor honden 😊
Dag Sharon 
Angel is een chihuahua en hij heeft altijd last gehad van zijn anaalklieren over de grond schuiven,poten likken, krabben en uitslag(schilferige huid) ik had al alles geprobeerd en het hielp maar tijdelijk! Tot ik jullie reclame toevallig tegenkwam op social media. Ik zag dat deze goed waren voor Angel zijn problemen ( eerlijk ik was sceptisch). Nu ben ik zo blij dat Angel dankzij dogsuppy betere stoelgang heeft en makkelijk kan poepen, bijna niet meer krabt of likken aan poten... Dus al bij al positief! 
Hij voelt zich beter dus dat is het belangerijkste voor mij!
Mvg 
Sabrina C.
Gerelateerde artikelen
Waarom stinkt de vacht van mijn hond

Waarom stinkt de vacht van mijn hond?

Lees meer
Vachtverzorging voor Franse Bulldog

Vachtverzorgingstips voor de Franse Bulldog

Lees meer
Waarom heeft mijn hond een doffe vacht

Waarom heeft mijn hond een doffe vacht?

Lees meer
Franse Bulldog is winderig

Help, mijn Franse Bulldog is winderig

Lees meer

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.