Hoektand Annabelle likt minder

Deze reactie kregen we binnen van onze tevreden klant 😊

Beste Sharon,

Mijn hondje heet Annabelle. Ze is op 1 september 2009 geboren, dus ze wordt dit jaar alweer 14 jaar. Ik heb haar opgehaald bij de fokker toen ze 11 weken was. Ze vindt jouw brokjes wel lekker, maar doordat er onlangs 8 tanden en kiezen zijn getrokken, heeft ze moeite om ze weg te krijgen. Overigens lukt het meestal wel, hoor. Ik geef de brokjes nu ruim een week en ik zie haar nu al minder likken.Β 

Groetjes,

Gerelateerde artikelen
Waarom stinkt de vacht van mijn hond

Waarom stinkt de vacht van mijn hond?

Lees meer
Vachtverzorging voor Franse Bulldog

Vachtverzorgingstips voor de Franse Bulldog

Lees meer
Waarom heeft mijn hond een doffe vacht

Waarom heeft mijn hond een doffe vacht?

Lees meer
Franse Bulldog is winderig

Help, mijn Franse Bulldog is winderig

Lees meer

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.