Shiba hond Bo krabt minder en heeft een betere vacht
Dogsuppy Blog - Ontdek alles over Probiotica voor Honden

Shiba hond Bo krabt minder en heeft een betere vacht

Deze reactie kregen we binnen van onze tevreden klant 😊

 

Wel ik moet zeggen  ik sta  er verstomt  van hoe hij al veranderd is  hij krapt al veel minder of bijna niet  en zijn haar wast al weer  terug aan zijn buik  schut niet meer met zijn hoofd ik ben blij om het zo te zien PS ONZE HOND IS EEN SHIBA IS EEN JONGE EN GEBOREN OP 18/08 2013 WORDT  DIT JAAR DUS 10JAAR ZIJN NAAM IS GEWOON  BO KORT EN GOED 

 

Heb je vragen over onze producten? Contacteer ons gerust via support@dogsuppy.com

Gerelateerde artikelen
Waarom stinkt de vacht van mijn hond

Waarom stinkt de vacht van mijn hond?

Lees meer
Vachtverzorging voor Franse Bulldog

Vachtverzorgingstips voor de Franse Bulldog

Lees meer
Waarom heeft mijn hond een doffe vacht

Waarom heeft mijn hond een doffe vacht?

Lees meer
Franse Bulldog is winderig

Help, mijn Franse Bulldog is winderig

Lees meer

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.