Niet meer likken voor witte Shiba Inu Mickey
Dogsuppy Blog - Ontdek alles over Probiotica voor Honden

Niet meer likken voor witte Shiba Inu Mickey

Deze reactie kregen we binnen van onze tevreden klant 😊

Beste 

Voorlopig gaat het goed. Mijn hond krijgt geen genoeg van de supply. Ik geef hem elke dag 1-tje.
 Het is een witte Shiba Inu die heel veel allergieën heeft en problemen met voeding (hij eet sommige dagen niets en als hij iets eet dan zijn er altijd wel symptomen). Hij krabde, likte zijn pootjes, schuurde overal tegen aan,… ik heb gemerkt na ongeveer 5 dagen dat er toch al verschil is. Hij likt zijn pootjes niet meer en schuurt niet altijd meer tegen alles aan. Dit is mijn voorlopige update. 
Mijn hond is onlangs verjaard hij is 1 jaar geworden. 
Hij is geboren op 2 juni 2022. Zijn naam is Mickey. 
Gerelateerde artikelen
Waarom stinkt de vacht van mijn hond

Waarom stinkt de vacht van mijn hond?

Lees meer
Vachtverzorging voor Franse Bulldog

Vachtverzorgingstips voor de Franse Bulldog

Lees meer
Waarom heeft mijn hond een doffe vacht

Waarom heeft mijn hond een doffe vacht?

Lees meer
Franse Bulldog is winderig

Help, mijn Franse Bulldog is winderig

Lees meer

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.