Minder jeuk en ontstoken poten voor Bordeaux hond. Franse buldog eet beter
Dogsuppy Blog - Ontdek alles over Probiotica voor Honden

Minder jeuk en ontstoken poten voor Bordeaux hond. Franse buldog eet beter

Deze reactie ontvingen we van onze tevreden klant over onze probiotica 😊

Hoi Sharon

Ik heb 3 honden aan de probiotica gezet. Ik zie bij mijn Bordeaux dat zijn oren schoner blijven. Het pollen seizoen is in volle gang waar hij normaal cytopoint voor krijgt tegen de jeuk en ontstoken poten . Ik heb 6 weken geleden voor het laatst de cytopoint laten zetten en tot nu gaat het heel erg goed dus hoop dat de probiotica daar onderdeel van is en dat het zo blijft . Mijn Franse bull lijkt iets minder aan zijn pootjes te likken en eet iets beter . De franse bull van mijn dochter gaat ook goed die heeft maagklachten maar dat gaat redelijk goed hij krijgt ook een poeder van puur . Ik hoop door door te gaan met de probiotica dat onze honden vrienden blij en gezond door het leven gaan .
Groetjes 
Gerelateerde artikelen
Waarom stinkt de vacht van mijn hond

Waarom stinkt de vacht van mijn hond?

Lees meer
Vachtverzorging voor Franse Bulldog

Vachtverzorgingstips voor de Franse Bulldog

Lees meer
Waarom heeft mijn hond een doffe vacht

Waarom heeft mijn hond een doffe vacht?

Lees meer
Franse Bulldog is winderig

Help, mijn Franse Bulldog is winderig

Lees meer

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.