Labradoodle hond Sam is er dol op
Hallo Sharon,
Het klopt dat Sam (onze labradoodle mini) nu een week of drie de 'hartjes snoepjes' krijgt. Hij is er dol op.
Hij is altijd heel gevoelig in z'n darmen geweest ( beetje veel poedel in de doodle) en krijgt echt alleen maar de brokken. Niks anders tussendoor....een brokje als beloning of als klein tussendoortje maar altijd de brok die hij als voeding krijgt.
Hij is altijd erg hard op de keutel en daar zijn we blij mee....makkelijk op te ruimen.
Omdat hij steeds vaker gras ging eten en erg regelmatig zijn achterkant wast ben ik begonnen met de probiotica. 
De eerste dagen echt andere kleur en dunnere structuur ontlasting. De 2 weken daarna bijna elke dag een keer overgeven ( wat hij al heel lang niet meer deed). Ik was bijna van plan om hem om de dag een hartje te geven maar sinds een paar dagen heeft hij niet meer gespuugd. Zijn vacht is een stuk zachter geworden en hij wast minder intensief naar mijn idee.
We zijn er dus blij mee tot nu toe....
Hartelijke groet 
Gerelateerde artikelen
Waarom stinkt de vacht van mijn hond

Waarom stinkt de vacht van mijn hond?

Lees meer
Vachtverzorging voor Franse Bulldog

Vachtverzorgingstips voor de Franse Bulldog

Lees meer
Waarom heeft mijn hond een doffe vacht

Waarom heeft mijn hond een doffe vacht?

Lees meer
Franse Bulldog is winderig

Help, mijn Franse Bulldog is winderig

Lees meer

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.