Kieskeurige pug disco merkt al verbetering
Dogsuppy Blog - Ontdek alles over Probiotica voor Honden

Kieskeurige pug disco merkt al verbetering

Deze reactie kregen we binnen van onze tevreden klant 😊

 

Dag Sharon, bedankt voor je mailtje ! Helaas vind mijn hond het product niet lekker , maar dat ligt echt aan mijn kieskeurige mopshond ;) , het is het 2e product die ik nu aankoop :( , maar ik ben creatief geweest en ik heb u product nu verkruimeld met zijn brokjes en hij eet het op deze manier op en ik merk na enkele dagen reeds verbetering.

 

 

Heb je interesse in onze producten? Bekijk dan zeker ons assortiment.
Gerelateerde artikelen
5 Natuurlijke rustgevende middelen voor honden

5 Natuurlijke rustgevende middelen voor honden

Lees meer
De beste probiotica voor je hond

De beste probiotica voor je hond

Lees meer
Dit is waarom je hond hijgt en onrustig is

Dit is waarom je hond hijgt en onrustig is

Lees meer
5 Mogelijke redenen waarom je hond hijgt en trilt

5 Mogelijke redenen waarom je hond hijgt en trilt

Lees meer

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.