Franse bulldog Bo: heerlijke snoepjes, niet meer likken en bijna niet meer krabben na 2 weken
Dogsuppy Blog - Ontdek alles over Probiotica voor Honden

Franse bulldog Bo: heerlijke snoepjes, niet meer likken en bijna niet meer krabben na 2 weken

Deze reactie kregen we binnen van onze tevreden klant Kim over onze Probiotica Forte voor honden nadat ze het product 2 weken gebruikt 😊
Hii Sharon, 
Alles gaat goed met onze franse bulldog genaamd Bo 😄! 
Ze is nu 2,5 en geboren op 13 januari. 
Ze heeft dit probleem eerder gehad met het krabben en het likken van de poten, helemaal stuk was het zo vervelend voor Bo, maar daarbij had ze ook bultjes op der rug en dat was deze keer niet zo. Ze krabte en likte alleen veel. We ontdekte toen dat ze allergisch was voor bepaalde dier&graan soorten kwa voer. Toen dacht ik dit moet iets anders zijn.. toen opzoek gegaan op internet en kwam ik uit bij jullie, na veel goede recencies besloten het te bestellen, en ze likt niet meer, heel soms krabt ze nog. Ze vind de snoepjes echt heerlijk, als ik snoepie zeg zit ze al klaar! 
Bedankt voor het mailtje en fijne avond,
Groetjes Kim en een gelukkige Bo! 
Gerelateerde artikelen
Waarom stinkt de vacht van mijn hond

Waarom stinkt de vacht van mijn hond?

Lees meer
Vachtverzorging voor Franse Bulldog

Vachtverzorgingstips voor de Franse Bulldog

Lees meer
Waarom heeft mijn hond een doffe vacht

Waarom heeft mijn hond een doffe vacht?

Lees meer
Franse Bulldog is winderig

Help, mijn Franse Bulldog is winderig

Lees meer

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.