Cocker Spaniel Harry doet het geweldig
Dogsuppy Blog - Ontdek alles over Probiotica voor Honden

Cocker Spaniel Harry doet het geweldig

Deze reactie kregen we binnen van onze tevreden klant 😊

 

Hey Sharon 
Het gaat super met Harry. Het is een veelvraat dus over smaak valt niet te twisten. Hij eet alles het is alleen zo dat hij alles eet wat dus ook nog een keer fataal kan worden. Touw hout poep etcetera. Ik hoop dat ik over een tijdje vachtverbetering ga zien. Hij krijgt schapen vet paarden vet algen kwark brokken van Britt care salmon/ insecten. 
Ik ben nog steeds zoekende hij is een cocker spaniël met wollige niet te plukken vacht. 
 
 
Heb je interesse in onze producten? Bekijk dan zeker ons assortiment.
Gerelateerde artikelen
Waarom stinkt de vacht van mijn hond

Waarom stinkt de vacht van mijn hond?

Lees meer
Vachtverzorging voor Franse Bulldog

Vachtverzorgingstips voor de Franse Bulldog

Lees meer
Waarom heeft mijn hond een doffe vacht

Waarom heeft mijn hond een doffe vacht?

Lees meer
Franse Bulldog is winderig

Help, mijn Franse Bulldog is winderig

Lees meer

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.